Petek

Pozdravljeni,

vaši nadobudneži so že doma, upam, da ne takoj na računalniku in telefonu. Čeprav je najbrž pomanjkanje ukvarjanja z elektronskimi napravami. Tam je bila samo televizija, pa še to ni delala povsod. Ko sem jim danes vrnil telefone, so se jim oči kar zasvetile. Pred kosilom sem jim moral krepko zagroziti z odvzemom, da smo lahko normalno pojedli.

Drugače je dopoldan minil prijetno, spet mi je uspelo spati do sedmih brez hujše galame. So bili še kar zalepljeni, ko smo jih zjutraj budili. Po zajtrku so spakirali in svojo opremo odnesli v prostor za jedilnico. Učitelji so pregledali sobe, da slučajno ni kaj ostalo. Ob 9.45 so bili že na snegu.

Da ne bi bili žejni in lačni, sem jim ob enajstih odnesel čaj in piškote. Pa smo za spomin naredili še eno skupinsko fotko.

Po koncu smučanja smo v avtobus napakirali vso opremo in se odpravili na kosilo. Na pleskavico in krompir. Pa danes niso bili preveč ješči, očitno se je vsem mudilo domov na mamino kuhinjo. Skratka, ob 13. 20 smo se odpeljali.

Da je bili res naporno prikazujete tudi ti dve fotografiji utrujenih deklet.

No, nekatere so pa pač neumorne, nič jim ne more do živega.

Po prihodu v Ljubljano pa že vse veste. Imam pa prošnjo za vas. Če je kdo po pomoti vzel svetlo modro torbo, v kateri so bili črno rdeči pancarji in srebrna čelada, naj jo prosim v ponedeljek prinese v šolo. Hvala.

Kaj reči ob koncu?. Mislim, da smo se imeli lepo, kljub določenim zapletom. Smo se vsi kaj naučili za naprej. Imejte se lepo, ne crkljajte jih preveč, imajo preveč energije. Šport je zakon.